I've been going crazy I don't want to waste another minute here.

En snus under läppen, musik i lurarna, dom är inte ens mina. Men jag har inte snott dom, dom bara råkade hamna här. Måndag har det hunnit bli, jobba ska jag. Jobba är bra då får man pengar och pengar styr ju denna jävla värld, mycket pengar får jag dock inte så inte mkt makt jag får. Det är inte alls äckligt med snus, den ligger ju bara där under läppen å göttar sig ? Vet att jag ser ful ut men kolla inte då om det stör så hemskt. Allt sticker i ögonen på folk, slut ögonen och tänk på nåt annat vetja. Det ska jag göra snart iaf. Först ska jag borsta min äckliga snusmun sen ska jag sluta ögonen och tänka på annat. I x antal timmar innan jag somnar. Godnatt.


Fredagskväääääääääääääll

avnjutit en väldigt god ryggbiff från Saluhallen med mina päron precis, ätit en bit mörk choklad och nu ska det hoppas i myskläder och dras iväg till jobbet för att spendera kvällen där.. Ska bli skönt som vanligt :P Inget jävla supande ! Längesen jag va på jobbet med nu. Orkade gå till solariet idag med, va ett tag sen jag va där nu, fan va snabbt dom 20 minutrarna gick idag, brukar bli rastlös och varm annars men idag va jag så jävla trött så bara låg där och hoppades att tiden aldrig skulle ta slut så jag slapp resa mig igen och behöva gå hela vägen hem.. För det är ju så oerhört jävla långt hem menar jag, tar ju en kvart mer eller mindre.. Imorn fyller bror år och då skall även resan till London bokas ! Mindre än en månad kvar nu, ska bli skoj. Synd att jag jobbar helgen bara så man inte kan va med å fira.. Men men nu brinner det i knutarna, trevlig kväll !


Ojdå..

Det var inte igår jag skrev här direkt, men bloggen besöks tydligen ändå :S Vaknade precis igen, vaknade 9 först, somnade om, vaknade av sms nu och är svintrött. Kom på att jag har ett läkarbesök idag (tror jag) men vete fan när eftersom jag inte har världens ordning på grejer.. Drömt knas drömmar inatt med som vanligt men det är underhållande... :) Ska resa mig upp och känna efter hur jag mår strax, inte mått så jävla ok denna veckan så hoppas det är bättre idag, kanske orkar ut och fixa lite grejer, måste hitta sjukhusbrevet med.. Suck.. Verkar vara soligt och ljust ute idag dock, det sipprar igenom ljus genom dom nerdragna persiennerna och fördragna gardinerna.. :P