Snygging

Snygging


Vacker väska från Alexander McQeen som jag blitt lite kär i :D  Shoppat en sketsnygg top/linne (vad man nu ska kalla det) idag, i jeans med hänglsen på typ ! Svårt å förklara men fin e den :) Köpte nya Cosmo och ELLE idag, alltid lika kul o läsa och kolla på alla snygga kläder :D Kläder är fan bland det bästa som finns, JAG ÄLSKAR KLÄDER !!!!!  Jag skänkte pengar till Luther-hjälpen idag det du. 

FREDAG imorn ja ! Ska bli så mysigt, Andreas ska sluta tidigare så ska han komma o hämta mig och sen ska vi handla mat som vi ska laga sen ! :) Så imorn blir d lugn mys fredag, på lördag ska jag te Vivvi på "tjej-kväll" och sen slira på stan !! Jahopp nu ligger jag å kollar på Simpsons och väntar på att A ll J ska ringa mig och jag är jäääääääävligt sugen på choklad av nån anledning ? Brukar inte bli sugen på det men men. Nu ska ja ta en vända i köket ! På återseende ! Å puss till A ll J !!!!!! :)

Dagen D !!

Eller dagen F kanske... :P Det är äntligen allas våran Freitag som har kommit och hälsat på åter igen ! Och vädret e kanon dessutom, soligt o gött :) tänk om det hade kunnat vara soligt kl 22 ikväll det hade varit mysigt ! Men men ! Testade våran nya sweeber sweeper eller vf den heter från TV-shop idag, mycket köpvärd ! Skrattade ju lite åt pappa när han hade köpt 2 sånna men det va tydligen ingen skit ! Tog även en mysig promenad me Moffanie i solen, den lille spinkige hunden ! Just det jag e ett särskolebarn som ska jobba på hunddagis säger min mamma !!!! jao jao... Längtar tills ikväll när ja ska få träffa min fina gubbe igen, såg inte han på heeeeela dan igår !! :P  segt att somna ensam, även om han iofs snarkar som 3 världskrig men han e varm o go iaf !!! :D:D fan va mkt dö-tid man får när man går upp i ottan, gick upp typ halv nie idag hurtig som jag e. Eller a, jag käkade frulle o sen gick o la mig o spela poker :) ska nog fortsätta me de nu så jag dödar lite tid, ha en trevlig fredag !

Bloggslarv !

Nu var det änna längesen jag skrev i bloggjeveln ! :P Om intresse finns kan man ju dock läsa ett gammalt inlägg och låtsas att det är nytt, mina dagar har ju en tendens att flyta ihop och se lite smått lika ut (LOL)
Igår var det ganska kul iofs, spelade poker med pappa och A ll J  :D det var skoj fast ändå inte för jag blir så arg !!!!!!!!! Så då får man öppna fönstret så inte Mamo kokar över ! Igår var vi även i Sisjön och hade en liten utflykt :P Va och kollade i det köpcentrat där, hälsade på på Andreas pappas jobb och va på Inet o köpte nya tangentbord :D Helgen som gick va himla 3vlig, gick ut i Kungsbacka i fredags som vanligt och det är ju alltid lika trevligt, och i lördags va vi i horred där AJs pappa bor o söp me hans kompisar o gick på harrys o spela blackjack d va sketkul o mysigt :D han e så go min lilla AAAAAAA Jiiiiiiiiiii !!!!
Och i Söndags va d en förjevla go kebabpizza med lite storm på O_o fan va d blåste och strömmen gick ner hejvilt men men ! Gött å ligga inne i sängen då :) jao jao snart helg !!!

auf wiedersen, au revoir hejdå !