I am not afraid, and I won't go down in fate

..nothing's gonna be the same ! And everything you know, keep inside your soul, tonight I'm gonna be John Wayne !

Vart lite AFK från bloggen, hade vart gött om man kunde gått AFK i verkligeheten med ibland (det så kallade IRL-livet) så bara, kan Mamo jobba idag ? Nähä hon e AFK ja då går det ju inte.. Kan Mamo städa sitt ru... Nej hon e AFK javisst ja ! Hade inte vart fel men nu lever vi ju i landet Sverige och ett samhälle som inte riktigt funkar så (tyvärr) =D kollade på skidskytte häromdan, ganska ofrivilligt förstås efter som jag hatar sport och allt va det innebär om det inte är poker vi pratar om, men iaf, hon längst fram i "ledet" som dom ligger i och ska skjuta, stog upp och sköt, man skulle dock ligga ner den omgången men hon såg inte att alla andra låg ner för hon stog först och kollade inte bakom sig så hon blev diskad, såg sjukt roligt ut och det var väl det enda roliga som hände den sportdagen, kollade på en jävla massa skidor :P

_LEDIG_ imorn = hurra ! Så då blir det till att orka sig in till Gbg för att shoppa plus fika, riktig kärringdag mao ! Får väl typ städa med sånt gör ju kärringar me.

Å för att göra det hela ännu värre så slänger vi in en "dagens outfit" (haha) som är några dagar gammal tom, käkade thai med Calle det var gott och trevligt, inte efteråt dock när illamåendet och spyfärdigheten trängde sig på.






Bye gnomies <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback