Ork.

På gårdagen tbh. Rätt tråkig kväll. Mitt häng stack hem kvart i ett och det va konstigt folk ute typ. Men gråt inte över spilld mjölk, idag är en annan dag, en annan kväll, krogen stänger 3 och folket jublar. Blackjackdealern med antagligen med tanke på hur mkt mer jag hinner spela bort. Skulle åkt till Casinot igår eg men mitt äckliga leg har ju gått ut sen ett tag tillbaka tydligen och så kan man inte ha det. Lite bakiströstshopping blev det idag






Planerar även att lägga vantarna på dessa skönheter




Hur illa är det inte..

..när man måste supa sig själv snygg ? Så känns det idag, känner mig sleten, ful, å allt helvete på denna jord. Sympatiserar dock inte riktigt med det där "supa folk snygga"-tänket, tycker folk e lika fula/snygga oavsett jag är packad eller inte. Dock känner man ju sig lite "snyggare" när man e full, eller så är det för att man inte alls tänker på hur man ser ut när man e full :P Kan vara det. Skitsamma orka bry sig om en sån jävla pissgrej, baja på alla mina jävla I-landsproblem. Synd bara att allt e så jävla tråkigt nuförtiden. E trött på allt typ. Men idag är det fredag. Fyfan va skoj. Eller inte. Ska träffa S & J snart iaf, ska bli trevligt.

Då var det gjort..

punkterade läppen iallafall. Gött ! Men har en sepelång stav nu så ser förjävligt ut. Men det blir bättre när jag kan byta sen. Har världens sämsta lokalsinne men hittade faktiskt tillbaka till Tribe, mindes att det låg på samma gata som PC, det gamla förfeststället som faktiskt e jädrigt trevligt vill jag minnas. Sjukt längesen man var där dock. Jaja. Ingen GH-sup-kväll för mig idag :l Ska gå och lägga mig snart istället tänkte jag, får använda det lilla vett man har ibland. Snart Fredag ändå så det går väl ingen nöd på mig ;)


Söt kjol jag köpte idag <3



Semla !

är sjukt överskattat men skitsamma, det är semledagen idag och jag har ätit semla. Blev påmind om Knappnytt av min älskade Marre, sjukt längesen jag kollade, här e senaste Knappnytt, varning för ASG



Att göra, eller inte göra..

..det är frågan ! Funderat en hel del på att trycka nålen genom läppen igen.. rätt sugen men.. aa jag vete fan helt enkelt.









Känns lite 2005 att pierca sig nu men... ;) ähh vafan !!!!!!!!!!!!!! orka vela

Ska ha en nykter fredag..

men men. Har man ba gött käk så blir det nog bra, e sjukt trött me så gött å vila upp sig inför morgondagens arbetsdag ! Fick ledigt på söndag iaf så imorn blir det krök iaf =D Satte i mig en go pizza precis och kom hem nyss så kanske ska gäsa i sängen lite... ZzzZzzzz....




haha hennes röst e så jävla klockren. Sup inte ihjäl er i helgen nu gnomies !

Ännu en helg avklarad..

..och nu blir det inget festande på ett tag... -_- ännu en go bakisdag har jag haft med mkt mat, BK och thai. Och ett par nya heta twins har jag köpt mig !





Gött e det ! E man så kort som mig så behöver man många olika snygga höga skor.. Så folk kan se en ! Går ju hellst med mina kära klackar inomhus med vilket inte alltid uppskattas tydligen :P Hur fan ska man slå klackarna i taket utomhus då !?

Lite sugen på dessa men.. 15.5 cm klack är ganska magstarkt. Men en utmaning har väl ingen dött av.






Ready to go !









mitt nya feta neck e NAJS !!!!

in i dimman.... ha d gött haj

Vågar man ?

Fredagen den 13e idag, jag behöver väl inte direkt mer otur än vad jag redan dras med.. (tack karma) men äh ! Det är en vanlig jävla helt underbar fredag så orka bry =D vart ute i det fina vädret med Marre, en snabbis på K-mässan hann vi med också. Sjukt snyggt väder vi har idag måste jag säga, man blir så jedra glad ! Ikväll blir det nog hem till brorsan och äga han å alla andra i GH... :P  SKÖJ ! Och snart kommer min älskling Kosken, levererad till dörren e ingen skit. Skål !




Mando Diao - Dance with somebody


Sjukt go !

Dagen fortsatte "bra"..

..med Donken, shopping och diverse äventyr.







En snajsig klänning, 2 halsband och 2 blommor till mitt långa hår... Gnomehår !!!!
Känner för att däcka i sängen just nu så sleten jag är..

Det va änna...

..trevligt igår ! Mkt folk ute faktiskt, blev lite förvånad. Inte bara jag som anammar vardagssup, det gillar vi. Idag ska jag inte ha riktigt lika skoj, ska städa mitt bombnedslag till rum och likaså garderoben som mer och mer börja ta form utav en soptipp. Ta av sig kläderna och slänga dom i en hög går ju så mkt snabbare än att vika och hålla på. Men får nog börja med det kanske med tanke på att jag ändå har samlat på mig en hel del kläder. Jaja, ätit pizza idag änsålänge det börja ju bra med min antidiabetes-kur, är ju rädd att jag fått det nu när jag tog stick i fingret på mig själv igår och kolla vad mitt b-glukos låg på.. Och det låg på 3 när jag hade käkat frukost vilket är sjukt lite. Och med tanke på min kost så är det mer konstigt att jag inte har diabetes.





Jag som.. .blond... eller nåt

Today I got this.



Nu blev dom i samma storlek iofs, inte så lyckat. Bandet är en plånbok och unionjack är en väska.. Beställt från nätet, alltid lika kul att vänta på paket... ! =D annars har jag varit sjukt trött idag som vanligt, la mig i sängen, målade en stund, ätit lite magnum och annat gott.. ska väl återgå till sängen igen för att sova denna gång så jag inte är lika trött imorn. Sista jobbdan imorn denna veckan, sen ledig resten.. Ska vila som fan.. Eller inte..

1200 Micrograms - Rock into the future




Och Astrix - Optical Vibes




Happy gnome :D

Haft en jättebra bakfylledag idag, ätit BK (Burgerking) MUMS, köpt imba snygga skor, en sjukt vacker ring !!








Den rosa..  Även sett 2 gröna papegojor, en kille vid centralen i Gbg som hade dom på armen :P wieeeerd !
Trevlig fest igår, sketgo mat, roliga tal/sånger, god sprit, trevlig taxichaufför, sällsynt trevlig faktiskt. Hade intressanta diskussioner om våldtäkter osv, som utförs av taxichaufförer gentemot deras kunder. Kändes lite obehagligt efter en stund iofs, när han snackade om tjejer som klär sig utmanande osv när man själv inte direkt täcker sig med tyg. Att vissa tjejer får "skylla sig själva" och hela den biten. Lite luddigt minne där men aja.

Vad underbart det är att vara ledig btw. Kunna ta sig en bärs vid 4 utan att få sota ganska hårt för det dagen efter. Inte för att jag någonsin skulle göra det men.. :P Man vet ju aldrig med folk nuförtiden !

Stackars lille gnomen.

..nu har hon varit på möte och ätit smörgåsar det gillar hon. Sedan sprinta hon iväg till Systembolaget men blev nekad att köpa ;/ Var väl för liten antar jag. Väldigt elakt men den tanten kommer ångra sig ! Visst mitt leg har gått ut men ändå, tycker man kan va schysst när jag är så snäll. Blev jättearg på henne. Så då fick gnomen nöja sig med 2 liter cola och en liten klänning ! :D



Nu blir det nåt gott att äta ! Mums !


Just chillin !

With ma gnomies.. Kollar på senaste Office (sjukt roligt), glodde på Mia och klara förrut med. Så sköj man kan ha en torsdagskväll va ! Även färgat mitt långa hår idag så nu ere kölsvart med ett uns av blått. Ledig imorn men skall ändock upp å gå på möte klockan 9 vilket suger lite smått, men måste ändå en sväng förbi glasbanken och fylla på mitt kosken/cola-light förråd. Man kanske skulle passa på att köpa sig en back när man ändå e där. Imornkväll blire stor fest i Billdal iaf, det ska bli sköj. Tror jag iaf man kan ju inte så noga veta. Alltid en liten klump i halsen när man ska ut å slira alltförlångt ifrån hometown. Men den sväljer vi ner med en bonnagrogg ! Trevlig helg !

Gear update !







Lovely. Weekend soon = happy gnome.

BTW. Mia och Klara e så jävla bra. Ny säsong har ju börjat på ettan nu med =D
Ett klipp från den gamla säsongen.




ROFLMAO

Hej bloggen.

Sitter och tar igen mig efter dagens arbete och helgens.. ptja arbete och diverse aktiviteter. Ätit pizza och haft det gött som vanligt idag, ikväll ska gnomen äta grillat ! Gnomes gillar grillat ! =D Längtar så sjukt mkt till sommaren nu :l Såg skymten av solen förrut och fick sommarflashbacks. Eller så kanske man skulle ta sig en liten resa till solen, hade inte vart helt jäkla fel.







Band of horses - the funeral