Hahahaha blir man mer efterbliven ?


It's a sunny day.

och det är Valborg ! Börjar dagen skönt med frukost & sol ute på balkongen.. Underbart. Ner till Kungsmässan sen när Vivvi slutat jobbet. Fått årets första myggbett, 2-3 stycken nere på vaden märkte jag till min förtjusning när jag vaknade imorse, alldeles för tidigt (både för myggbetten & vaknandet)










Får alltid noja när jag sitter på balkongen och får för mig att den ska rasa ner och att jag då ska dö såklart... Kan sitta där en stund så ploppar den tanken upp så blir jag så jävla rädd att jag måste gå in.. Lite jobbigt. Ännu värre på balkongen på övervåningen, den är mindre och högre upp då såklart. Fast den är jag aldrig på som tur e.

Hårt festande ikväll ? Hörde att polisen satt in extra styrkor, dubbelt så mkt poliser. Så istället för 2 bilar så har dom väl 4 st nu då, grattis.

????

Varför går ALLT emot mig just nu ??? Så åker lampjäveln i golvet å pajar me som om det inte vore nog !!! Faan ja kan inte leva utan den lampan typ..  Å så den feta humlan som flög in här å sepa loss som aldrig förr så ja inte kunde vistas härinne på typ 2 år. Aja SKITsamma jag e ledig imorn och det ska vara lika bra väder imorn som det var idag har jag bestämt. Men men nu ska vi va goa å glada HE HE


.

Sket i Ullared... Tänkte det kunde va nyttigt för mig att sova ut men då väcker såklart mamma mig kl 9 istället å frågar om ja inte skulle iväg.. JO klart jag ska det är därför jag ligger här samma sekund som ja skulle bli hämtad på stationen... Inte. Försöker somna om men då kommer hon in 2 ggr till på en kvart, då kapitulerar jag och går upp och gör mig en redig go frukost. Beger mig sedan till Kungsmässan och glor.

Min fångst:



Älskar att köpa alla slags kläder utan just underkläder, brukar bli ett 3-pack fula i bomull som ser likadana ut men fick ryck och köpte lite sött.





2 pheta ringar =D Jag behöver minst 1 hand till att förvara mina ringar på



Mina favoriter !

Kan passa på å visa hur "fint" och välorganiserat de flesta av mina halsband hänger med




Sicka glädjedödare.




Annars är det ju måndag och då är det som det är. Sletet som fan, känner mig sjuk osv osv. Kanske ska dra till (kn)Ullared imorn, men mår ju rätt pissigt så vet inte om jag orkar. Inte för att ja bryr mig om stället i sig men gött me lite miljöombyte, så som alla omkring mig håller på å reser. Men nej då pallar man inte ens åka till Ullared å kolla på malätna kläder. Och nu gick åskan bokstavligt talat, världens muller utanför. Hoppas blixten slår ner så man blir lite go i hövet. Lilla Boffen tycker inte om åskan, ligger rädd i min säng nu min lilla älskling <3




Arctic Monkeys - 505




Sjukt go.. Sämst kvalité på n00btube ba

Underbara Freitag !!

Sjukt go fredag idag, vädret kunde nästan inte varit bättre, precis hemkommen från jobbet min snälle far hämtade mig ute i Kullavik. Nu ska vi avnjuta nåra "små" biffar. T-bonekött (eller va d heter) å bakpotatis. Minsta köttbitarna pappa köpt med. Vet inte om det framgår av bilden riktigt men groteskt jävla stora e dom. Tar upp en hel stor stekpanna FFS men det e gött me mat har jag hört, man ska dänga köttet i kaggen sa ja te daj !!





Ikväll blir det samkväm i goda vänners lag, samt en öl eller två. Eller inte öl iofs, blir grogg för mig men låter lite "goare" å säga att man ska bärsa... Nu e maten klar  =D

Fri som fågeln !






Stop and wait a sec,
Oh when you look at me like that my darling,
What did you expect,
I probably still adore you with you hand around my neck,
Or I did last time I checked.

Grogg.

Inte bonnagrogg då utan filmen Grogg som är en samling me sketcher med några utav Sveriges bästa komiker. Hade den på min gamla laptop för 100 år sedan ungefär å sett den lika många ggr men nu vare längesen. Vaknade med SJUKT ont i halsen idag :( mår rätt pissigt med. Orkar inte bli sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk. Ätit tårta & påskägg idag men inte ens det hjälpte. Spelat massa poker me fastän ja e helt snurrig i bollen typ

 





Då sitter jag här i tystnaden igen..

..får inte ett ljud ur högtalarna atm, och jag håller på att bli galen.. Det blir aldrig som man tänkt sig, och karma och all jävla skit, här går man å köper nya högtalare för att man ska få bättre ljud men nej, då pajjar hela skiten (eller va som nu har hänt) och här sitter jag och lyssnar på fågelkvitter från utsidan. Så jävla typiskt. Aja pissa på dom. Försökte uppdatera wow me ifall man nu skulle vilja fördriva tiden lite med det.. Men nej då har ja inte nog me discspace å inte fan har jag något å ta bort heller ? Har ju iofs inget ljud ändå så orka spela då !!!!!!!!!!





Köpte ett gulligt halsband idag men det e la en vodoo-docka som ska döda mig eller nåt.

Jo..

Livet suger visst... det inser alla förr eller senare men skit i de nu då :P  Dagens jobb är avklarat å fy helvete va trött å schleten jag e. Blääää. Ska ner te Karma snart å äta nåt gött "välförtjänt" som jag verkligen inte förtjänar, redan dratt i mig pizza + medhavd mat på jobbet å glass te efterrätt. Middag när jag kom hem med. Jag e för störd för mitt eget bästa när det kommer till mat. Testade iaf denna B&J glassen




Den va fin, inte så att ja stod å dog men. 3/5 kanske ? Så jävla svårt å sätta poäng sådär tycker jag, för mig finns bara gott eller inte typ å jag tycker nästan allt e gott :S Käkade trippel whopper med bacon å ost igår, aldrig ätit det innan. Det va.. gott :D 3 jävla hamburgare mellan bröden då fick man gapa stort !

Suger livet ?

Svar ja.

"gillar ju inte björn men....."





det här va jevligt roligt iaf xD han har väl sina stunder den lille pöjken me som alla andra

5 av 5 toasts !

Ny klöcka




Fin ! 2 lite roligare klocker




Låt gayyar gifta sig för fan ! Gay gay gay

Fan så tråkigt det är...

att vattna blommer, jag hatar blommer ska aldrig ha nåra egna !!! Kanske några träd som behöver vattnas en gång om året eller 2 men ingen skit som behöver vatten varje dag. Och jag vill också vara ledig och ha påsklov... Gud va bitter och bakfull jag e idag.. Nu ska jag lyssna på klassisk musik å måla iaf då lugnar jag mig lite. Fyfaaaan va gött !



resultatet:





En som gråter blod. Gillar den.

:D

Hunnit med mycket idag ! Bla varit nere å bolaget vilket var ganska välfyllt. Köpt smink och skor, matat fåglarna vid körvkiösken !




Gött å inte va sleten idag, ikväll blir det fest. \o/  Å jag tänker hela tiden att det är midsommar, men det e fan inte mesommar det e PÅSK !!! Knäck ett ägg

Ge mig äggstra mkt...

ÄGG !!! Jag vill ha världens största påskägg.. Fyllt med snickers, massa annan choklad, allt jävla gott godis som finns.. !! Eller ett med högklackade skor och snygga armband... Annars ska jag köra över påskharen, fast det kan bli svårt eftersom jag inte har körkort så får väl stampa han i örat me klacken... Eller bita han i bollsvansen...





E la så de flesta kommer kunna svara på den frågan ! Ett jedra supande på påsk. Klockrent me slet-bild, arbetslös å bonnakeps. Själv ska jag äta äggstra mycket ägg och en å annan senapssill kanske. Ingen äcklig nubbe.

I put some new shoes on and suddently everything is right (8)







Japp dom var sannerligen höööga och jävligt vackra ! Kanske ger mig på ett försök att gå ut å gå i dom med.
Meanwhile så hade den här väskan kanske  varit något att matcha Escape-ringen med ? xD





Awezome !


Serva me, servabote





Låg i ett litet paket å väntade på mig så snällt när ja kom hem =D    <3 paket... pyttelite stort va det men skitsamma ! Fint e det iallafall.









Mmmm... Finner inga ord -_-

Så gött man kan ha det..

en sleten fredag som denna ! Trött som fan, myser lite med te med mjölk å honung och lite götta ! Skönt å ta det lugnt, ska jobba imorn med så. Beställde precis hem dessa döjerna






Vet inte om dom va så jävla snygga egentligen men 14 cm klack skulle det va tydligen iaf vilket e najs !

Lite annan ny skit




Balla leggings






Fina strumpebyxer med fjäril längst ner !


Everybody's changing

...med Keane ligger mig ju varmt om hjärtat, såg att Lily Allen gjort en cover på den. Tycker den sög rätt hårt. Gillar hennes låtar annars dock.


 


och så originalet.... enda videon jag hitta som inte va live...





första låten jag hörde med Keane och det va kärlek vid första öronkastet ! Ska lägga mig i sängen och måla å lyssna på Keane nu..